5 tips för en fungerande vardag

1. When in doubt, köp något. Det kan vara vad som helst; poängen är nu att fylla det obehagliga tomrummet i våra hjärtan med något som gör oss glada och lugna i allra minst en halvtimme. Även om det känns frestande ska du i denna situation absolut inte köpa något du faktiskt behöver, som till exempel en mopp. Det tjänar inte syftet. Vad vi nu är ute efter är till exempel ett gulligt pingvinskal för mobilen. Då kan du stirra in i pingvinens medlidande ögon varje gång du känner ensamheten smyga sig på.

2. Let it flow. Det är en vetenskapligt bevisad sanning att vi mår bra av att förverkliga oss själva. Så let it flow, sisters and bros. Måla till exempel ett självporträtt. Det kommer med stor sannolikhet att se mer lidande ut än du känner dig. Tio extra LifePro-poäng om du kombinerar punkt ett och två genom att köpa skitdyra oljefärger som du använder endast en gång.

3. Ät. Mat och dryck är balsam för själen. I synnerhet smörgåsar, Ristorantepizzor, friterad sushi, dallasbullar och rödvin får dig att må bra inuti, och därmed också ditt yttre att stråla.

4. Städa, inred. En smutsig själ kan alltid balanseras upp av ett rent hem. Töm duschens golvbrunn för katarsis. Ett stillestånd i hjärnan kan kompenseras för genom att flytta runt möblerna lite – plötsligt ser du din omgivning ur en helt ny synvinkel.

5. Var ditt eget livs VD. Det här betyder att du har makt att göra precis vad du vill. Du får läsa Paulo Coelho trots att det är förbjudet, du kan lyssna på enbart Rihanna om det gör dig glad. Om du inte litar på dina egna ledartalanger är det alltid möjligt att outsourcea besluten till någon högre makt.

Kommentarer (2)
Speciellt nr 2 gjorde ont. Jag har en låda full med oljefärger, penslar, kritor och elände jag använt en gång.
Basse03.10.14 kl. 14:09
Samma här. Fy fan det är hemskt.
05.10.14 18:31
Genialt! Ska genast (i morgon) göra allt detta.
catariina19.10.14 kl. 23:04
rekommenderar varmt!
19.10.14 23:46