Trähustillvaron

Nu sitter vi här: Juice, Rauli, Hector och jag i Lovisahuset. Det knarrar i väggarna och jag är rädd.

Ur duschen kommer bara kallt vatten och jag får inte veden att brinna i spisen. Ska stanna i åtminstone två dagar för fick plötsligt jobb här. Har noll byteskläder så kommer antagligen att gå omkring i ett uråldrigt Marimekkonattlinne och mjukisbyxor plus crocs. Normcore!

Jag ÄLSKAR Lovisa, men nu säger Twitterappen error, någon ha stulit min laddare, det luktar ruttet i tamburen och en spindel kröp precis över min arm.

*Gnagar på kallt kycklinglår*

(Om ni känner en liklukt sväva mot Helsingfors är det antagligen jag som avlidit mitt i refrängen av Paratiisi. Hoppas någon hämtar mig och kastar askan i Tölöviken.) 

Väntar på Don Quijote. Han var helt skitsen och jag var tvungen att instagramma jättemycket.