Söndag

Nu måste jag snart börja på något hemligt skrivprojekt, har så många opassande/dåliga/pinsamma idéer som inte kan bloggas, de måste kamoufleras så att ingen bara tror de är mina. Någon ramdom Liselott får ta över allt mitt icke-rumsrena skräp och säga det passionerat och ohämmat i jagform och presens. 

Ska vi intervjua Liselott lite nu. Liselott, vad tänker du på?

– Smörgåsar, mysa och tvärflöjtsmusik! Oj, nu har badkulan visst smält ursäkta jag måste gå. 

Men seriously, Liselott. 

– Det kan jag ju inte säga här, vi måste ju värna om vårt rykte ...

*Liselott tänker hårt, ser konfunderad ut, kan inte hålla sig längre*

– SEX! DRUGS! ESBO! TOFFIFEE!

Kommentarer (1)
Liselott! Jag vill veta mer om Liselott, vad har hon gjort, hur känner hon, är hon hög? ÅH LISELOTT!
catariina03.11.14 kl. 21:49
Liselott är helt sekasin!
04.11.14 21:25