Nope nope nope nope nooooope aka personlighetstyper jag iakttagit på Tinder

Alla är fina, ibland. Alla är bra på något sätt. Alla är människor. MEN det går att skymta vissa stereotyper på Tinder och ibland swipear en så hårt att en swipear förbi sin lycka. Å andra sidan: åtminstone har jag insett att världen är stor och det finns många sätt att se på vad som är vackert, roligt och FUCKING ACCEPTABELT.

”Musikern”. Han har en gitarr. På varje bild. När han inte poserar med gitarren poserar han med munharpan. Poetisk blick vänd mot horisonten. Har aldrig blivit sedd utan hatt. Frågeställningen som oundvikligen uppstår: är han musiker på riktigt? 

Instafilter: svartvitt, den mest avancerade vintageramen.

De turkosa havens, de blodröda solnedgångarnas. Han är ett med världen. När han inte kramas med sköldpaddor, vidgar vyerna med gräshoppsburgare eller känner världens djup i meditationen tar han selfies på stranden. Hoppar mycket, i synnerhet på bild. Dricker örtte och kokosvatten direkt ur nöten.

Instafilter: ett som fördjupar de bruna tonerna i huden och de blå i vattnet.

Where all the fun happens. Han hoppar också så mycket att han antagligen har kronisk hjärnskakning. Bär ofta hatt med formen av till exempel ett ölstop eller ett par bröst. Han gör roliga miner och signalerar därmed: get on the fun ride, jag tar dig till Vegas, Disneyland, min mamma! Figurerar alltid med en alkoholhaltig dryck i handen.

Instafilter: vad är det?

Pokemon. Han är egentligen en hel global rörelse som infiltrerar världen genom selfies. Hans djupa puppy eyes stirrar djupt in i linsen, nästan så man kunde tro han ser en på riktigt. Men han ser bara skärmen och munnens putvinkel.

Instafilter: fråga honom, jag är för gammal.

Calle of Tinder. Kostymen prasslar av ansträngd elegans. Duken, blodröd, prydligt hopvikt i bröstfickan. Bakåtslickat hår. Utstrålar avslappnad grace. Inteee.

Instafilter: max ljus, max kontrast.

Som ni ser har jag hittat mitt livs kärlek! Swipe to da swipe. EDIT: letar alltså inte, bara så ni vet. 

Kommentarer (3)
Urk.
Basse04.11.14 kl. 23:22
Nå säg int annat.
04.11.14 23:35
Skulle vilja tillägga "lol"
Ulla06.11.14 kl. 11:34
Tack, det kändes bra.
06.11.14 20:37
Hah. Tur att man inte tindrar.
Danne D06.11.14 kl. 18:29
Joo herregud. Jag har redan slutat, det är för intensivt får hjärngrumlighet och panik.
06.11.14 20:38